top of page
Geparkeerde auto's

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

  • U heeft een auto gekocht in het buitenland en heeft deze zelf (of door een externe partij) naar Nederland gehaald. Neem dan vervolgens contact op met ons.

  • Naar aanleiding van deze (telefonische) kennismaking maken we met u een afspraak om uw auto te komen bekijken, in de meeste gevallen bij u op locatie. Onze medewerkers wonen verspreid over het land en daardoor hebben we een landelijke dekking. We kunnen u dus snel van dienst zijn.

  • Tijdens het bezoek van een van onze taxateurs wordt er een uitgebreide fotoreportage gemaakt. Ook belangrijk is dat er foto’s gemaakt worden van de (kenteken)papieren van het voertuig, CvO (Certificaat van Oorsprong) van de auto en de bijbehorende aankoopfactuur.

  • Vervolgens gebruiken we de gemaakte foto’s voor het maken van een schadecalculatie die we verwerken in het taxatierapport. Ook de gemaakte foto’s komen in dit rapport. Als het taxatierapport helemaal klaar is ontvangt u dit per email inclusief het aangifteformulier.

  • En verder : u print het rapport en voorziet het van uw handtekening en datum. Voordat u het opstuurt naar de Belastingdienst maakt u een afspraak bij de RDW om de auto in te voeren. Nadat de RDW uw auto heeft goedgekeurd kunt u het rapport opsturen naar de Belastingdienst. Binnen enkele dagen ontvangt u een betaalverzoek voor het betalen van de verschuldigde rest BPM. Na betaling hiervan ontvangt u het kenteken per post.

Afspraak maken? Neem contact op

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, telefoon of mail.

bottom of page